Training & Coaching

Hi Daniel,
I really appreciate this, thank you! I am certain that it will be very informative, and will also help me to relate better to the participants as we support them in their own personal work.

I wanted to let you know that I thought your work with the group at the European Marketing Meeting was masterful – Gentle, with authority but without arrogance, engaging, respectful, and thought-provoking. There are many layers to this personal development work, and you gave them a good introduction. They got to see themselves more clearly, and also start to understand how to apply the insights to increase their influencing skills. I am sure that you will continue to develop these themes at the next session, and I look forward to this.

Fabienne Tyler, Hunter Douglas Europe

“Juist in tijden, waarin verkopers vaak worden bloot gesteld aan negativiteit, houd ik mijn buitendienst voor dat (positieve) gedachten ons gedrag bepalen”.
Ik refereer vaak aan de training die je hebt gegeven en die ik zelf heb ontvangen. Zeer leuk om mee bezig te zijn en motiverend voor mijn team om er aan herinnerd te kunnen worden.

Jan Eldert de Jong, directeur Ardex

We zijn onlangs de training aangegaan met Daniël Andriessen voor tien mensen. We hadden al eerder met een kleine groep kennis gemaakt met de training tijdens een college in het Crown Business Centre en na verdere verdieping hebben we besloten het traject aan te gaan. We moeten allemaal creatief zijn om ook in economisch slechtere tijden het beste uit het bedrijf naar boven te halen. Wij hebben besloten het beste uit onze mensen naar boven te halen en ze daar in te zetten, waar ze de mooiste toegevoegde waarde hebben. Je denkt als management je medewerkers te kennen, maar dan blijkt de training, die voor iedereen persoonlijk is gemaakt, een veel helderder beeld te geven. Alhoewel sommige medewerkers in aanvangsfase sceptisch stonden tegenover deze cursus (“we kennen elkaar toch, waarom moet ik me blootgeven en we werken toch hard !”) bleek na deze leerrijke cursus IEDEREEN enthousiast over de mogelijkheden die de training biedt. De training verzorgt onder andere persoonlijke profielen op basis van antwoorden die ieder voor zich geeft op een vastgestelde vragenlijst. Wat vooral opviel is dat de profielen voor meer dan 95% klopten. Best eng als je zo een spiegel voor je neus gehouden krijgt. Nu weet iedereen voor zich waar ze goed in zijn en waar verbeterpunten liggen en wij kunnen gezamenlijk strategieën inzetten waarbij de juiste mensen ingezet worden. Competentie is pre, maar motivatie nog veel belangrijker. Dankzij de klantgerichte (veel praktijkvoorbeelden) en humoristische aanpak van Daniël kunnen wij terug kijken op niet alleen een vermakelijke tijd maar bovenal een leerzaam traject dat ons in de toekomst veel zal brengen. Zijn we nu klaar? Nee, het is nu beginnen en het mooie is dat Daniël een oogje in het zeil houdt….

Karin Emmens, directie de Blaauw Installatietechniek

”Commerciële training gevolgd bij Daniël Andriessen. Ik heb Daniel in korte tijd leren kennen als een professional en weet waar hij voor staat. In tegenstelling tot eerder gevolgde trainingen, steekt de training van Daniel hier met kop en schouders boven uit. Het is een genot om samen met hem cases vanuit de praktijk samen op te pakken. De verbeterpunten werpen z’n vruchten af en de tips en trucs dragen zeker bij in mijn persoonlijke ontwikkeling. De denkstrategieën die hij erop na houdt werken super in verkoopgesprekken en zijn voor mij uitstekende tools om mijn persoonlijke en uiteindelijk gezamenlijke doelstellingen te realiseren.

Gerard Fransen – Sales Representative @ Dehaco B.V.

“Daniel geeft perfecte trainingen welke aanzet geven tot verandering”

Frank Berbée – OWNER DEHACO BV

“Daniël heb ik leren kennen bij een training over koude acquisitie. Los van het feit dat de filosofie en denkstrategie die de training heeft erg dicht bij mij ligt, bracht Daniël de training met héél veel enthousiasme. Dat heeft Dehaco B.V. doen besluiten om ook een commerciële training voor de gehele buitendienst te laten volgen bij Daniël. Een 5 daagse training over 5 maanden waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. De methode die Daniël hanteert, en de wijze waarop hij het brengt, stelt hem in staat JOU te doen door ontwikkelen in de punten waarin je als individu goed bent. Ieder op zijn eigen manier. Iedere trainingsdag bracht hij (ongemerkt) de groep naar een hoger niveau. Daniël is een man die de theorie heel goed kan omzetten naar de praktijk, maar ook praktijkvoorbeelden weer terug kan zetten in de theorie. Je kan goed afspraken met hem maken en hij denkt graag mee over het beste resultaat en de weg daar naar toe. Dit alles kan hij goed samenvatten in pakkende one-liners die je dan ook niet snel vergeet! Door dit alles heeft Daniël ervoor gezorgd dat ik nog meer uit mezelf haal, waardoor dit resulteert in een win-win situatie voor zowel mijn werkgever als voor mij als individu.

Kevin van der Lans-Sales Representative at DEHACO B.V.

Ik heb Daniël leren kennen als een ervaren trainer op gebied van commerciële training en gedragstraining ter bevordering van de persoonlijke ontwikkelingen van de persoon in kwestie. Zeer betrokken. EEN GEWELDIGE ERVARING !

Gilles Metske – Owner at Metico Installatietechniek B.V.

Daniël is een uitstekende trainer/coach, inzetbaar op commerciële vlak, voor persoonlijke ontwikkeling, gedragstraining en denkstrategie. Daarnaast is Daniël een goede netwerker, maakt makkelijk contact, is prettig in de omgang en creatief in het bedenken van zakelijke evenementen.

Arno Eliens – director at Flanderijn Incasso en Gerechtsdeurwaarders