Training & Coaching

Discovering Sales Effectiveness 2

Discovering Sales Effectiveness

Inspireer uw mensen om hun verkoopdoelen te overstijgen!

Wij brengen verkoop resultaten tot een nieuw persoonlijk niveau. Door te focussen op de relatie en niet de verkoop, geven we uw verkopers praktische tools en inzichten om echt verbinding te maken met de klant. In het bijzonder met de kleurentaal van Insights Discovery.

De basis training Discovering Sales Effectiveness is een interactieve en praktijkgerichte training, waarin alle aspecten aan de orde komen die van belang zijn voor een effectief sales team.

De training duurt 2 dagen met een interval van 3-4 weken en is bedoeld voor alle medewerkers die regelmatig klantcontact hebben. De kosten bedragen € 595,- ex BTW per deelnemer in groepen van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

De trainingen starten het gehele jaar door. Neem contact met ons op voor de eerst mogelijk data voor uw bedrijf op info@ingenua.nl of bel met 06-53393940

Doelgroep:

De training is bestemd voor o.a. verkopers, accountmanagers, relatiebeheerders.

Doelstelling

De training geeft de deelnemer meer zelfinzicht en handvatten voor een effectievere omgang met klanten en hun eigen rol daarin.

Hoe werkt het?

Het inzicht in de eigen persoonlijke stijl is essentieel en juist dat inzicht en toegepaste vaardigheden brengen het verkoop succes tot een hoger niveau. Door in eerste instantie te focussen op zelfinzicht bij de verkopers en vervolgens hun stijl aan te passen aan die van de klant wordt eerder en beter duidelijk waar de behoeften liggen en hoeven ze minder bezwaren te bewerken.

Door sneller betere relaties aan te gaan neemt het verkoopsucces toe. Dat is waarom het Discovery Sales Effectiveness programma uitermate praktisch is. Met behulp van oefeningen en een actieve planning voor de periode na de training helpen we de deelnemers om direct met het geleerde inde praktijk aan de slag te gaan. Discovering Sales Effectiveness helpt uw team van Salesmeeting targets naar geweldige resultaten!

Wij helpen teams om:

·         Hun eigen persoonlijke stijl  te begrijpen en wat die doet in het verkoopproces

·         Betere relaties aan te gaan met klanten en collega’s

·         Effectieve  salesplannen op te stellen

Onze impact?

Discovering Sales Effectiveness is een solide investering omdat het gebaseerd is op iets dat nooit veranderd: Ken je klanten zo goed als dat zij zichzelf kennen!
Onze realistische en praktische aanpak helpt uw team om de aangereikte inzichten en vaardigheden direct toe te passen inde dagelijkse praktijk. U zult meteen de resultaten merken in beter teamwerk, betere relaties met de klanten en verhoogde winst. Geweldige salesresultaten worden uw nieuwe “normaal”.

Duur van training

De training beslaat 2 dagen met een intervalperiode van 3-4 weken tussen iedere trainingsdag. We behandelen de 6 fases fase uit het verkoopproces en komen we tot persoonlijke actieplannen per deelnemer.

Een Insights Discovery® Profiel maakt standaard onderdeel uit van deze training. Meer informatie met betrekking tot dit instrument vindt u onder de button Insights Discovery®

 

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Verkoop

 • Hoe maakt u verbinding met uw klanten?
 • Overtuigt u hen? Of zij zichzelf?
 • Laat uw klanten van harte JA tegen u zeggen!
 • Omgaan met weerstanden.
Meer info

Persoonlijke effectiviteit

 • Omgaan met uzelf, omgaan met anderen.
 • Wat is uw doelstelling voor 2016?
 • De kunst van nee zeggen.
 • De kunst van andere mensen mee krijgen.
Meer info

Presenteren

 • Voor de groep? Of liever niet?
 • Wat laat u zien? En wat zeker niet?
 • Uw publiek kan maar aan één ding tegelijk denken.
 • Hoe verhoogt u de herinneringswaarde?
Meer info