Training & Coaching

Discovering Sales Effectiveness

Het meest effectieve salesteam!                                      

Voor iedereen die bij verkoop betrokken is!

Als (sales)manager heeft u ook zeker voor dit jaar weer ambitieuze doelstellingen. Uw cijfers zijn het resultaat van gisteren. De mensen in uw team het resultaat van morgen!

Hoe stuurt u uw mensen zo effectief mogelijk aan? Hoe helpt u ze hun targets te halen?

Insights Sales Effectiveness is de ideale tool voor u als manager om uw mensen op zeer individuele wijze te helpen naar hun succes. En dus daarmee uw succes.

Heeft u al eerder met Insights Discovery World gewerkt? Dan kunnen wij eenvoudig de extra module Sales Effectiveness voor u genereren op basis van de historische profielen.

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen? Lees hieronder hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf. De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Wat je kunt bereiken!

Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven beter leiding, reageren flexibeler op verandering en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden van je organisatie. Ook de interactie met klanten verbetert. De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken.

Specifiek voor Salesmanagers, accountmanagers, vertegenwoordigers, relatiebeheerders…..

De basis training Insights on Sales duurt twee dagdelen met een interval van 2-3 weken en wordt gegeven in groepen van 5-10 personen. De kosten bedragen € 850,00 ex BTW p/p en is inclusief een Insights Discovery World persoonlijke analyse met de module Verkoop. Een voorbeeld profiel kunt u HIER downloaden. Data van de training is altijd in overleg met de opdrachtgever. Klik hier voor meer informatie dan nemen wij contact met u op!

 sales effectiveness voorbeeld profiel